ROGER GRACIE AMSTERDAM

JIU JITSU IN AMSTERDAM WEST

Roger Gracie Amsterdam West is lid van de Roger Gracie Association. Hier worden de hoogste Jiu Jitsu normen in een uitzonderlijke omgeving gedeeld met de leden. Roger Gracie Association is een uitzonderlijke groep van Jiu Jitsu scholen gelegen in verschillende landen. Zij staan bekend om hun uitstekende kennis over de vechtsport, de kwaliteit van de manier van les geven en de sfeer bij ons dat wordt gekoesterd waar al onze leden als een onderdeel van onze grote familie worden gezien.

BJJ in Amsterdam

ONZE Jiu Jitsu TRAINERS

Onze Jiu Jitsu trainers hebben zelf jaren ervaring opgedaan bij de Roger Gracie Association opleidingsschool.

BJJ in Amsterdam

Roger Gracie (London)

Roger is een van de grootste Jiu Jitsu uitdagers alle tijden. Hij is de kleinzoon van de founder van de kunst, Carlos Gracie, en de zoon van Mauricio Gomes en Reila Gracie. Hij heeft 10 maal de wereld titel met een zwarte band weten binnen te slepen, al zijn partijen heeft hij gewonnen op submission bij ADCC Submission Wrestling World Championship in 2005, en verslaat al tegenstanders met eenzelfde technische beweging tijdens de World Championship in 2009. In 2017, ondanks een lange absentie van competities, Keerde Roger terug om zichzelf te testen tegen een van de grootste uitdagers van de nieuwe generatie. Hierbij wist hij de winst binnen te slepen op submission en drukte zijn stempel als een van de grootste.

BJJ in Amsterdam

Francesco Moica (Amsterdam)

Francesco is met Jiu Jitsu gestart in 2007 in Italie (Sardinie) en trainde sindsdien bij Roger Gracie aangesloten scholen sinds 2012. Hij is de hoofd-trainer bij Roger Gracie Amsterdam in Amsterdam West.

BJJ in Amsterdam

Danillo Bighi (Amsterdam)

Danillo is met Jiu Jitsu gestart in 2005 in Rio de Janeiro en heeft met verschillende professoren de technieken doorgenomen en geleerd. Hij is nu aangesloten bij de Roger Gracie Association en is de hoofd jeugd trainer bij Roger Gracie in Amsterdam West.

BJJ in Amsterdam

Laura Manca (Amsterdam)

Laura is een Yoga lerares om de focus en de prestaties op de mat te verbeteren. Ze is de hoofd Yoga lerares bij ons.

JIU JITSU VOOR KINDEREN

De kid en junioren programma is ontworpen voor onze jongste studenten om zich zelf te verdedigen. Hier leren ze ook zelfvertrouwen op te bouwen en belangrijke waardes ontwikkelen zoals eer, loyaliteit, respect, en zelfbeheersing. Dit allemaal vind plaats in een leuke plezierige omgeving terwijl de behendigheid, flexibiliteit en coördinatie worden verbeterd.

GRATIS PROEFLES VOOR BJJ

Wist je dat Jiu Jitsu een sport is die nadruk legt op worstelen en grond vechten. De focus is om het gevecht naar de grond te brengen en een dominante positie te creëren waarmee je controle over het gevecht kunt krijgen en chokeholds kan toepassen om je tegenstander te dwingen tot opgeven. Één van de belangrijkste technieken is het verdelen van het gewicht en om de efficiëntie van elke beweging te optimaliseren en zelfs tegen een groter, sterker en zwaarder persoon succesvol te zijn. Neem contact met ons op voor een gratis proefles en ervaar de unieke sfeer in Amsterdam west.​

WAT HEB JE NODIG VOOR jIU JITSU

Om te beginnen draag goede zorg voor je persoonlijke hygiëne en Knip je nagels. Daarnaast heb je 2 handdoeken nodig ( 1 voor tijdens het trainen en 1 voor het douchen). Neem slippers mee en een paar extra kledingstukken. Draag comfortabele kleding zoals een T-shirt en een sport broek.