Crossworkout

CROSSworkout IN AMSTERDAM WEST

Crossworkout is een dynamische manier van fitness met als doel fit, sterk en gezond te worden. De nadruk ligt op functionele lichaamsbewegingen zoals rennen, roeien, springen, zware objecten verplaatsen, klimmen, duwen en trekken. Crossworkout is een trainingsvorm waarbij gewichtheffen, atletiek en gymnastiek gecombineerd worden. Crossworkout fanatiekelingen gebruiken naast typische sportgewichten als halters, dumbbells en kettlebells, ook voorwerpen als tractorbanden, zandzakken en touwen. Crossworkout is een vorm van fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek samenbrengt in één sport. Tijdens de training worden functionele bewegingen op een variërende wijze en op hoge intensiteit en op hoog tempo uitgevoerd. Crossworkout trainingen bestaan niet alleen maar uit lomp en zwaar gewichtheffen zoals veel mensen denken. De trainingen zijn geen dag hetzelfde en je bouwt zowel kracht als conditie op. Daarnaast train je je mobiliteit, flexibiliteit en leer je je lichaam nieuwe bewegingen.

Crossfit in Amsterdam West

proefles voor crossworkout

Meld je aan voor een proefles bij ons en ervaar de sfeer en trainingen van onze ervaren trainers en trainsters! Of kom langs bij ons midden in de wijk in Amsterdam West.

Wat heb je nodig voor crosworkout?

Als je besluit om crossworkout te gaan doen bij sportmani in Amsterdam West, heb je de juiste keuze gemaakt. Wij beschikken namelijk over een ruim aanbod aan crossworkout materiaal. Wij beschikken over Kettlebells, Halterstangen en gewichten, meerdere medicine balls, pull up bars, springtouwen & plyoboxen. Daarnaast hebben wij een groot crossworkoutrek waar je het beste uit jezelf naar boven kunt halen. Dus het enige wat je nodig hebt om crossworkout bij sportmani in Amsterdam West te doen is een sportieve houding een brede lach en sportkleding. Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor gratis informatie.