Sportmani

Sportmani - Kickboks- Bokszaktraining - Jiu Jitsu - Fitness

Brazilian Jiu Jitsu

FITTER - SNELLER - STERKER

JIU JITSU IN AMSTERDAM WEST

Roger Gracie Amsterdam West is lid van de Roger Gracie Association. Hier worden de hoogste Jiu Jitsu normen in een uitzonderlijke omgeving gedeeld met de leden. Roger Gracie Association is een uitzonderlijke groep van Jiu Jitsu scholen gelegen in verschillende landen.

Zij staan bekend om hun uitstekende kennis over de vechtsport, de kwaliteit van de manier van les geven en de sfeer bij ons dat wordt gekoesterd waar al onze leden als een onderdeel van onze grote familie worden gezien.

FITTER - SNELLER - STERKER

JIU JITSU VOOR KINDEREN

De kid en junioren programma is ontworpen voor onze jongste studenten om zich zelf te verdedigen. Hier leren ze ook zelfvertrouwen op te bouwen en belangrijke waardes ontwikkelen zoals eer, loyaliteit, respect, en zelfbeheersing. 

Dit allemaal vind plaats in een leuke plezierige omgeving terwijl de behendigheid, flexibiliteit en coördinatie worden verbeterd.

FITTER - SNELLER - STERKER

GRATIS PROEFLES VOOR BJJ

Wist je dat Jiu Jitsu een sport is die nadruk legt op worstelen en grond vechten. De focus is om het gevecht naar de grond te brengen en een dominante positie te creëren waarmee je controle over het gevecht kunt krijgen en chokeholds kan toepassen om je tegenstander te dwingen tot opgeven. 

Één van de belangrijkste technieken is het verdelen van het gewicht en om de efficiëntie van elke beweging te optimaliseren en zelfs tegen een groter, sterker en zwaarder persoon succesvol te zijn. Neem contact met ons op voor een gratis proefles en ervaar de unieke sfeer in Amsterdam west.

WAT HEB JE NODIG VOOR

JIU JITSU

Om te beginnen draag goede zorg voor je persoonlijke hygiëne en Knip je nagels. Daarnaast heb je 2 handdoeken nodig ( 1 voor tijdens het trainen en 1 voor het douchen). Neem slippers mee en een paar extra kledingstukken. Draag comfortabele kleding zoals een T-shirt en een sport broek.