Sportmani

Sportmani - Kickboks- Bokszaktraining - Jiu Jitsu - Fitness

Fitness

FITTER - SNELLER - STERKER

FITNESS BIJ SPORTMANI

Bij sportmani train je op een manier die bij jou past. Met of zonder begeleiding, alleen of samen. Voor ieder type sporter en voor elk niveau zijn er uitdagingen te vinden. Beginner? We helpen je graag op weg. Wat je kunt verwachten? Onbeperkt fitness, cardio, Small Group Trainingen en een groot aanbod groepslessen met motiverende trainers in Amsterdam West.

Onze sportschool in Amsterdam West is voorzien van een groot aanbod aan kracht- en cardioapparatuur, vrije trainings zones, en ruime groepsleszalen. Onze gekwalificeerde trainers zullen je iedere les weer een unieke training laten beleven in Amsterdam West. Bij ons train je verantwoord én met plezier. Sportmani Amsterdam West heeft alle kennis en ervaring in huis om je op een juiste manier te begeleiden. ​

FITTER - SNELLER - STERKER

FITNESS VOOR VROUWEN

Veel vrouwen worstelen hun leven lang met de weegschaal, de spiegel en zichzelf. Door je gedrag op het gebied van voeding, beweging en ontspanning te veranderen, kan je gezondheid, gewicht en uiterlijk blijvend verbeteren. Wij kunnen je daarbij helpen. Wij merken dat veel vrouwen het prettig vinden om doelgericht aan de slag te gaan. Ga zelf aan de slag of doe dat samen met begeleiding van een Personal Trainer of ga individueel aan de slag bij ons in Amsterdam West.

Vrouwenfitness is helemaal van dit moment en bied je de perfecte mogelijkheid om aan jouw persoonlijke doelen te werken. Wil jij werken aan jouw billen, buik en benen? Vind jij het prettig om in een mooie rustige en lichte ruimte te sporten? Dan is de Fitness Vrouwenzone ideaal voor jou! In ons Vrouwen Zone staan juist die fitness apparatuur die vrouwen helpen hun persoonlijke doelen te bereiken. Van cardio, BBB, Small-Group tot aan krachttraining, de Vrouwen Zone is perfect voor jou.

FITTER - SNELLER - STERKER

GRATIS PROEFLES VOOR FITNESS

Meld je aan voor een GRATIS proefles bij ons en ervaar de sfeer en trainingen van onze ervaren trainers en trainsters! Of kom langs bij ons midden in de wijk in Amsterdam West.

WAT HEB JE NODIG OM TE

FITNESSEN

Wat neem je mee naar een sportschool training? Het is belangrijk om in ieder geval Sportkleding, Schone sportschoenen, een handdoek die kun je over je fitness toestel leggen…wel zo hygiënisch. Daarnaast is het handig om oordopjes, fitness handschoentjes, Kneesleeves, en Weightlifting schoenen mee te nemen. Ook is het belangrijk veel te drinken tijdens het sporten! Water of sportdrank kan eventueel bij onze baliemedewerkers aangeschaft worden. Heeft u vragen? Neem contact met ons op voor vrijblijvend en gratis informatie. Ook kunt u langs komen in Amsterdam West voor persoonlijk contact.