Sportmani

Sportmani - Kickboks- Bokszaktraining - Jiu Jitsu - Fitness

Bootcamp

FITTER - SNELLER - STERKER

BOOTCAMP IN AMSTERDAM WEST

Een Bootcamp les bij Sportmani bestaat onder andere uit hardlopen, intervaltrainingen en fitnessoefeningen. Je zal bijvoorbeeld op een snel tempo squats en push-ups uitvoeren, maar ook touwtje springen kan een onderdeel van een Bootcamp training zijn. Tijdens Bootcamp is alles mogelijk.
Wist je dat bootcamp je uithouding en kracht een flinke boost geeft? Deze bootcamp trainingen maken je lichaam fit en sterk. Je krijgt er een goede conditie van en je spieren worden er sterker door. Wanneer je kracht oefeningen in een bootcamp circuitvorm, met weinig rust tussen de oefeningen, uitvoert geef je kracht en uithouding een flinke boost!

FITTER - SNELLER - STERKER

BOOTCAMP VOOR KINDEREN

Bootcamp voor kinderen is een unieke manier om als ouder en kind samen te sporten. Een leuke manier om in aanraking te komen met sport. Speels, spannend en effectief -sporten en spelen. 

Leuk en afwisselend en verveelt nooit. In een dynamische veelzijdige locatie. Gezellig sporten met andere kinderen, maar met persoonlijke aandacht. Een leuke snelle manier om fit te worden, zowel fysiek als mentaal. Dit allemaal onder 1 dak bij Sportmani in Amsterdam West.

FITTER - SNELLER - STERKER

BOOTCAMP VOOR VROUWEN

Bootcamp Voor Vrouwen, de naam laat niet veel aan de verbeelding over. INDOOR bootcamp trainingen ALLEEN voor vrouwen. Zo heb je geen last van het onvoorspelbare weer, toeschouwers, en het gemak van een douche achteraf. 

Onze gecertificeerde trainsters zijn er om je te motiveren maar ook om te zorgen voor een juiste uitvoering van de oefeningen. Daarnaast zorgen ze samen met jou dat jij je sportieve doelen haalt! Heeft u vragen? Neem gratis & Vrijblijvend contact met ons op. Ook kunt u langs komen bij Sportmani in Amsterdam West.

FITTER - SNELLER - STERKER

GRATIS PROEFLES VOOR BOOTCAMP

Meld je aan voor een GRATIS proefles bij ons en ervaar de sfeer en trainingen van onze ervaren trainers en trainsters! Of kom langs bij ons midden in de wijk in Amsterdam West.

WAT HEB JE NODIG VOOR

BOOTCAMP TRAININGEN

Een complete bootcamp training bestaat uit een diverse circuits van allerlei soorten oefeningen. Veel oefeningen kan je doen met je eigen lichaamsgewicht. Echter ontkom je er niet aan om gebruik te maken van de benodigde bootcamp materialen. Wij gebruiken diverse materialen voor onze bootcamp trainingen. Wij gebruiken Medicine balls worden ook wel medicijn ballen genoemd. Deze trainingsballen zijn multifunctioneel inzetbaar. Je kunt er veel krachtoefeningen mee doen waarbij de bal fungeert als het gewicht. Sandbags worden ook wel powerbags genoemd.

Je hebt de sandbags in verschillende gewichten zodat er goed afgewisseld kan worden per oefening. Zo kan iedereen op zijn of haar niveau meedoen. De kettlebells zijn te verkrijgen in heel veel verschillende soorten gewichten. Er zijn ontelbaar oefeningen die je kunt doen met de kettlebell. 

Wanneer je denkt aan bootcamp materiaal, denk je aan de TRX-kabel of ook wel suspension trainer genoemd. Het is een simpel maar effectief trainingsattribuut. De pyloden, ook wel trainingshoedjes genoemd, zijn een must-have bij een bootcamp training. De speedladder is niet bedoeld voor krachtoefeningen maar voor speed & agility training. Zo kun je er op verschillende manieren en technieken doorheen lopen om te trainen op je snelheid, looptechniek en explosiviteit. Met de battle ropes kan je explosieve cardio en krachtoefeningen doen. Het zware touw is erg functioneel en je pakt er je hele lichaam mee aan. Met name je schouders en armen worden flink aangepakt en ook je conditie wordt aardig op de proef gesteld. Al deze materialen en meer gebruiken wij tijdens de trainingen. Neem dus je sportkleding & schoenen mee en wij regelen de rest!