Sportmani

Sportmani - Kickboks- Bokszaktraining - Jiu Jitsu - Fitness

Buik, benen & billen

FITTER - SNELLER - STERKER

BBB IN AMSTERDAM WEST

BBB staat voor buik, billen en benen. BBB training is dus een training die opgesteld is uit krachtoefeningen voor deze drie spieren te trainen. De lessen BBB zijn meestal opgebouwd uit een conditionele opwarming (Aerobic) en uit een kern van spierversterkende oefeningen voor de buik, billen en benen.

De training zorgt ervoor dat de spieren in je buik, billen en benen goed worden getraind. De les is zowel gericht op vetverbranding als het trainen van het uithoudingsvermogen van de spieren. Een BBB-training is een spierversterkende training voor het gehele lichaam.

Wist je dat je met BODYCOMBAT training gemiddeld 570 calorieën verbrand. Deze mixed martial arts workout is geweldig om je cardio fitness op te bouwen en calorieën te verbranden terwijl je je hele lichaam strakker maakt. Deelnemers verbranden gemiddeld 570 calorieën tijdens een BODYCOMBAT workout van 55 minuten. Meld je aan voor een gratis proefles en word fit op je eigen manier in ons unieke omgeving in Amsterdam West.​

FITTER - SNELLER - STERKER

BBB VOOR VROUWEN

Gericht aan de slag met je buik, billen en benen? Dan is BBB-training bij Sportmani in Amsterdam West precies wat je zoekt. Met een van onze trainsters werk je gericht aan de spieren in je buik, billen en benen. BBB training is een training die is opgesteld uit krachtoefeningen die gericht zijn op deze 3 spiergroepen. 

De lessen BBB zijn meestal opgebouwd uit een conditionele opwarming en uit een kern van spierversterkende oefeningen voor de buik, billen en benen. Tijdens een BBB les maken we gebruik van verschillende materialen zoals tubes, gewichtjes en dynabands en ook small-steps.

FITTER - SNELLER - STERKER

GRATIS PROEFLES VOOR BBB

Meld je aan voor een GRATIS proefles bij ons en ervaar de sfeer en trainingen van onze ervaren trainers en trainsters! Of kom langs bij ons midden in de wijk in Amsterdam West.

VOOR WIE IS

BBB

De BBB les is toegankelijk voor ieder type sporter; beginners, semi- gevorderden en gevorderden. Wij leggen je altijd uit hoe je bepaalde oefeningen zwaarder, lichter of op andere manieren kan uitvoeren zodat de les voor iedereen uitdagend is op zijn/haar eigen niveau. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op voor gratis informatie. Ook kunt u langs komen voor persoonlijk contact in Amsterdam West.