Sportmani

Sportmani - Kickboks- Bokszaktraining - Jiu Jitsu - Fitness

Crossfit

FITTER - SNELLER - STERKER

CROSSFIT IN AMSTERDAM WEST

CrossFit is een dynamische manier van fitness met als doel fit, sterk en gezond te worden. De nadruk ligt op functionele lichaamsbewegingen zoals rennen, roeien, springen, zware objecten verplaatsen, klimmen, duwen en trekken. Crossfit is een trainingsvorm waarbij gewichtheffen, atletiek en gymnastiek gecombineerd worden. Crossfitters gebruiken naast typische sportgewichten als halters, dumbbells en kettlebells, ook voorwerpen als tractorbanden, zandzakken en touwen. 

CrossFit is een vorm van fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek samenbrengt in één sport. Tijdens de training worden functionele bewegingen op een variërende wijze en op hoge intensiteit en op hoog tempo uitgevoerd. CrossFit trainingen bestaan niet alleen maar uit lomp en zwaar gewichtheffen zoals veel mensen denken. De trainingen zijn geen dag hetzelfde en je bouwt zowel kracht als conditie op. Daarnaast train je je mobiliteit, flexibiliteit en leer je je lichaam nieuwe bewegingen.

FITTER - SNELLER - STERKER

BOOTCAMP VOOR KINDEREN

Bootcamp voor kinderen is een unieke manier om als ouder en kind samen te sporten. Een leuke manier om in aanraking te komen met sport. Speels, spannend en effectief -sporten en spelen. 

Leuk en afwisselend en verveelt nooit. In een dynamische veelzijdige locatie. Gezellig sporten met andere kinderen, maar met persoonlijke aandacht. Een leuke snelle manier om fit te worden, zowel fysiek als mentaal. Dit allemaal onder 1 dak bij Sportmani in Amsterdam West.

FITTER - SNELLER - STERKER

GRATIS PROEFLES VOOR CROSSFIT

Meld je aan voor een GRATIS proefles bij ons en ervaar de sfeer en trainingen van onze ervaren trainers en trainsters! Of kom langs bij ons midden in de wijk in Amsterdam West.

WAT HEB JE NODIG VOOR

CROSSFIT

Als je besluit om crossfit te gaan doen bij sportmani in Amsterdam West, heb je de juiste keuze gemaakt. Wij beschikken namelijk over een ruim aanbod aan crossfit materiaal. Wij beschikken over Kettlebells, Halterstangen en gewichten, meerdere medicine balls, pull up bars, springtouwen & plyoboxen.

 Daarnaast hebben wij een groot crossfitrek waar je het beste uit jezelf naar boven kunt halen. Dus het enige wat je nodig hebt om crossfit bij sportmani in Amsterdam West te doen is een sportieve houding een brede lach en sportkleding. Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor gratis informatie.