Sportmani

Sportmani - Kickboks- Bokszaktraining - Jiu Jitsu - Fitness

Small Group

FITTER - SNELLER - STERKER

SMALL GROUP IN AMSTERDAM WEST

Small group training is geschikt voor sporters die gericht aan de slag willen, met de gewenste ‘stok achter de deur’. Je krijgt bij Sportmani (Small group training) begeleiding op het gebied van training, voeding, mindset en motivatie. Doordat je in een kleine groep werkt hebben onze personal trainers & trainsters aandacht voor jou als individu. Tegelijkertijd word je wel meegenomen in een motiverende ‘groepsflow’. 

Daarnaast is geen enkele training hetzelfde. Door de trainingen afwisselend te houden is iedere training uitdagend en leuk. Het gevoel van saamhorigheid werkt enorm stimulerend tijdens het sporten. Je werkt samen aan hetzelfde doel en wilt samen fitter worden. Dat is small group training bij Sportmani in Amsterdam West

FITTER - SNELLER - STERKER

SMALL GROUP VOOR VROUWEN

Small group training in Amsterdam West voor vrouwen. Gezellig samen trainen op je eigen niveau. De ideale middenweg tussen een personal trainer en een groepsles. Wilt u zich weer fit, krachtig en energiek voelen? Vindt u het lastig om zelf gemotiveerd te blijven om te sporten en gezonder te leven? Dan is de ladies small group training bij sportmani perfect voor u! Een ladies small group training is in feite een personal training in groepsverband. 

De kleinschalige training lijkt qua inhoud weliswaar op een individuele personal training, maar geeft u de mogelijkheid uw lief en leed met de rest van de groep te delen. Dat zorgt voor extra steun en plezier! De trainingen zijn gericht op het opbouwen van specifieke spiergroepen die vrouwen vaak willen trainen. Denk hierbij aan de benen, buik en billen. Hoewel de doelen worden vastgesteld in groepsverband, wordt het individu zeker niet vergeten. Zo wordt uw voortgang binnen de gezamenlijk training bijvoorbeeld wel individueel besproken.

FITTER - SNELLER - STERKER

GRATIS PROEFLES VOOR CROSSFIT

Meld je aan voor een GRATIS proefles bij ons en ervaar de sfeer en trainingen van onze ervaren trainers en trainsters! Of kom langs bij ons midden in de wijk in Amsterdam West.

WAT HEB JE NODIG VOOR

SMALL GROUP TRAINING

Bij small group trainingen heb je vooral motivatie, je eigen sportkleding & schoenen en een handdoek nodig. Onze trainers en trainsters zorgen voor de rest!