Sportmani

Sportmani - Kickboks- Bokszaktraining - Jiu Jitsu - Fitness

Indoor Voetbal

RESERVEER JE INDOOR VOETBALVELD

09:00 t/m 23:59 uur, per uur €70,-
Laden...
Wil jij het indoor voetbalveld reserveren? Bel ons dan op via 020-7371961 of stuur een email naar info@sportmani.com.

RESERVEER JE INDOOR VOETBALVELD

Wil jij het indoor voetbalveld reserveren? Bel ons dan op via 020-7371961 of stuur een email naar info@sportmani.com.

Openingstijden

Maandag t/m donderdag: 09:00 – 00:00
Vrijdag: 09:00 – 03:00
Zaterdag: 10:00 – 03:00
Zondag: 10:00 – 00:00

FITTER - SNELLER - STERKER

INDOOR VOETBALLEN IN AMSTERDAM WEST

Indoor voetbal bij sportmani in Amsterdam West moet volgens ons gespeeld worden op het nieuwste-technologie rubber kunstgras. Dit verlaagt de kans op blessures als je bijvoorbeeld een sliding maakt in vergelijking met slecht kunstgras of een zaal. Verder vinden wij dat een veld de grootste FIFA afmetingen moet hebben, omdat zo de ruimtes het best gebruikt kunnen worden en de kwaliteit van de beste spelers nog meer tot hun recht komt.

Wij bieden een kunstgrasmat van de hoogste kwaliteit en met de nieuwste technologie. De beste en duurste kunstgrasmat die momenteel op de markt te verkrijgen is en het enige indoor soccer complex in Amsterdam met een kunstgrasmat van de nieuwste technologie. Even als dat er nergens in Amsterdam een indoor soccer complex te vinden is waar de maximale FIFA veldafmetingen gehanteerd worden. Alles ten goede van het voetbal in Amsterdam West. Heeft u een vraag? Neem contact met ons op.

FITTER - SNELLER - STERKER

INDOOR VOETBAL VOOR KINDEREN

Indoor Soccer is een voetbalspel op kunstgras. De blessure gevoeligheid is erg laag en daardoor geschikt voor alle leeftijdsgroepen dus ook voor kinderen.

FITTER - SNELLER - STERKER

INDOOR VOETBAL VOOR VROUWEN

Meer vrouwen sporten in Nederland en ook de populairste Nederlandse teamsport voetbal groeit nog steeds. Vrouwenvoetbal maakt een snelle ontwikkeling door. Voetbal hoort in alle gevallen bij de koplopers van de groei. 

 In Amsterdam West merken wij ook dat de sport enorm is gegroeid onder de vrouwen. Heeft u een vraag? Neem contact met ons op.

FITTER - SNELLER - STERKER

INDOOR VOETBAL VOOR BEDRIJVEN OF SCHOLEN

Bij ons in Amsterdam West is het ook mogelijk om te reserveren als bedrijf of school voor een bedrijfsuitje of feestje. Neem contact met ons op en geniet heerlijk van een sportief moment of ontspan in ons kantine onder het genot van eten & drinken.

WAT HEB JE NODIG VOOR

INDOOR VOETBAL

Om te voetballen bij sportmani heb je goede indoor kunstgras voetbalschoenen nodig en sportieve sportkleding. Bij ons kun je ook gebruik maken van de kleedkamers en doucheruimte in de kleedkamers. Daarnaast is het belangrijk dat je vol goede moed en vooral voor je plezier komt voetballen bij ons in Amsterdam West. Heeft u een vraag? Neem contact met ons op.