Sportmani & Chaara Football Academy

SPORTMANI & CHAARA FOOTBALL ACADEMY

Sportmani & Chaara Football Academy slaan de handen ineen en gaan samenwerken. 

Sportmani Amsterdam West gaat samen met CFA de krachten bundelen. Samen met CFA gaan wij in Amsterdam West bij ons indoor voetbal ruimte voetbaltrainingen verzorgen aan zowel beginners als gevorderde voetbaltalenten. Sportmani beschikt over een ruimte waar kickboksen, braziliaanse Jiu Jitsu en indoor voetbal & fitness/krachttraining samen komen. Samen met CFA zijn wij nu een compleet sportschool. Wij zijn ervan overtuigd dat wij beschikken over de beste indoor sportcentrum van Nederland.

Hiernaast is Chaara Academy al ruim 8 jaar een begrip in ons mooie voetballand. Opgericht door Abdelhak Chaara, die met zijn verfrissende visie- en trainingsmethodiek een academy heeft opgezet waarbinnen er met passie en toewijding gewerkt wordt aan de ontwikkeling van uw kind. De programma’s zijn ingericht voor eenieder die zich wil verbeteren en zich, op een meer dan recreatieve manier, sportief wilt ontwikkelen.

Abdelhak Chaara, founder- en eigenaar van de Chaara Academy ademt voetbal. Na zelf jarenlang actief te zijn geweest als voetballer is de aandacht verschoven naar het opleiden van de jongste talenten. Abdelhak is naast gecertificeerd techniektrainer, fitnessinstructeur, ASM-instructeur en UEFA/KNVB Coach ook PSV Jeugdscout. Daarnaast zijn bij CFA regelmatig scouts van diverse BVO’s aanwezig.

De focus binnen de Chaara Academy ligt op het ontwikkelen van de jongste talenten met een complete 360 view. Dat betekent dat we ons richten op de algehele ontwikkelingen van uw kind om beter te presteren binnen de wedstrijdomgeving.

Met Abdelhak Chaara en zijn academy hebben wij een trainer binnen ons gelederen wat past binnen de visie en toekomstplannen van sportmani.