Sportmani & Fitstarz

SPORTMANI & FITSTARZ

Sportmani & Fitstarz 

slaan de handen ineen en gaan samenwerken. 

Sportmani Amsterdam West gaat samen met Fitstarz de krachten bundelen. Samen met Fitstarz gaan wij in Amsterdam West bij ons indoor voetbal ruimte voetbaltrainingen verzorgen aan zowel beginners als gevorderde voetbaltalenten. Sportmani beschikt over een ruimte waar kickboksen, braziliaanse Jiu Jitsu en indoor voetbal & fitness/krachttraining samen komen. Samen met Fitstarz zijn wij nu een compleet sportschool. Wij zijn ervan overtuigd dat wij beschikken over de beste indoor sportcentrum van Nederland.

Mijn naam is Sidney Schmeltz en ik ben de oprichter van FITSTARZ FOOTBALL ACADEMY (FFA).  Ik heb me carriere genoten bij clubs als Willem 2, Sparta Rotterdam, Almere City  clubs in Engeland, Egypte en het Midden Oosten.  Mijn ervaring in het betaald voetbal zijn de bouwstoffen geweest om FFA op te  starten. Ik wil graag mijn informatie en kennis op basis van mijn ervaring delen met de  volgende generatie voetballers op elk niveau. HARD WORK PAYS OFF maar het  begint zeker met hard werken. We zijn kritisch bij FFA om zoveel mogelijk dromen te  proberen te verwezenlijken.

FITSTARZ (FFA) is een voetbal academie dat zich focust op de positieve ontwikkeling van de speler. Wij focussen op de motoriek, conditie, explosiviteit en voetbalvaardigheden. We zitten in Hoofddorp en Haarlem maar FFA komt eindelijk naar Amsterdam. De laatste jaren is FFA uitgegroeid tot een van de meest belovende voetbalscholen in regio Amsterdam en omstreken.

Wij bieden bij FFA een aantal trainingsmethoden aan voor de ontwikkeling van de speler die op jongere leeftijden van cruciaal belang zijn.

– Personal Training 1on1, 2on1, 3on1 en 4on1 (small group)

– Big Group sessions (8-10 spelers max)

– Motoriek PT

– Conditie PT

– Explosiviteit PT

– Techniek PT