Sportmani

Sportmani - Kickboks- Bokszaktraining - Jiu Jitsu - Fitness

Over ons

FITTER - SNELLER - STERKER

DE SPORTSCHOOL UIT AMSTERDAM!

Sportmani is een organisatie met meerdere sporten onder 1 dak. Sportmani is inmiddels een gevestigde naam in de kickboks/evenementen branche. Wij zijn begonnen met het organiseren van kleine tot 1 van de grootste kickboks gala’s en in de grootste sporthallen van het land in Amsterdam West.

Daarnaast beschikken wij over een ruimte waar kickboksen, Braziliaanse Jiu Jitsu, Fitness en Indoor voetbal samen komen. Braziliaanse Jiu Jitsu en Kickboksen zijn de ideale combinatie om martial arts te beoefenen en op je eigen manier fit en sterk te worden. Ook is er een Bootcamp en Cross fit ruimte om het beste uit jezelf te halen train je bij ons in Amsterdam West. Midden in de multiculturele wijk in Amsterdam West trainen ook enkel vrouwen bij ons tijdens de ladies only uren.

Kickboks voor vrouwen is mogelijk bij ons maar ook zijn er verschillende uren aan aanbod voor vrouwen alleen. De lessen BBB, Hit-Step, Fitness, Bootcamp en Kickboks voor vrouwen en nog veel meer is mogelijk voor Ladies Only bij ons midden in de wijk in Amsterdam West. Naast een ruim aanbod aan vechtsport/krachtsport beschikken wij over een grote indoor voetbal ruimte. Hierbij is het mogelijk om lekker een potje te voetballen met vrienden, collega’s, en of als team uitje.

Reserveren is mogelijk via onze Indoor Voetbal/Reserveer pagina.
Naast een ruim aanbod aan sportfaciliteiten zullen wij spoedig gaan starten met het aanbieden van een ruim aanbod aan eten van diverse keukens. Binnenkort zullen wij meer vertellen hierover op onze website en social media kanalen. Neem contact met ons op of kom langs bij ons op de sportschool en ervaar de sfeer en unieke concept aan sportaanbod.
De kickboksafdeling van Sportmani (el Otmani Gym) is aangesloten bij alle vechtsportbonden in Nederland. Wij zijn aangesloten bij de volgende bonden:

0 +

ACTIEVE SPORTERS

0

VERSCHILLENDE LESSEN

0 +

KICKBOKS ZAKKEN VERSLETEN

FITTER - SNELLER - STERKER

WELKE LESSEN BIEDEN WIJ AAN?